SIF-legende hitter på nettet

Michael Helligsø 

Tv-ekspert Morten Bruun har stor succes på det sociale medie Twitter med billeder af danske stadioner

FODBOLD Selv om fodbolden i Danmark har ligget stillet i syv uger, kan danskerne stadig samles om nationalsporten.

Bare spørg Silkeborg IFs klubrekordholder og tidligere træner, Morten Bruun, der har stor succes med en ny dille på det sociale medie Twitter.

SIF-legenden, der nu arbejder som ekspert på tv-kanalen 6eren, er begyndt at besøge danske stadioner og lægge billeder af dem op under hashtagget #herermitststadion.

Det har medført stor interesse blandt Morten Bruuns godt og vel 30.000 følgere, der kommenterer og deltager i hans eksperiment.

- Jeg kunne godt regne ud, at det kunne noget, men det er stukket fuldstændig af. Det er væltet ind med billeder, likes og sjove og rørende anekdoter.

- Der er mange problemer ved de sociale medier, men det her er eksempel på, at de også kan noget. De kan forene, og det syder af glæde og nostalgi på de mange opslag, siger Morten Bruun til Ekstra Bladet.

Mange af hans følgere har også været rundt at besøge danske stadioner, og tirsdag morgen var 226 stadionbilleder lagt op på det sociale medie. Et af dem er Fårvang Stadion, som byrådsmedlem i Silkeborg Kommune, Mads Frandsen (V), har lagt op på Twitter.

Morten Bruun håber på, at det kan blive til endnu flere stadionbilleder.

- Jeg havde en fornemmelse af, at det havde en god chance for at blive populært, men jeg havde ikke turdet håbe på, at det gik så viralt, som det er gået. Men det stopper ikke her. Vi skal nå minimum 500 opslag, siger Morten Bruun til BT.