Silkeborg Kommune snupper Thisteds økonomichef

Jesper Rosenquist 

49-årige Ellen Dissing tiltræder 1. juni

SILKEBORG Efter knap fem måneders søgen har Silkeborg Kommune nu ansat ny økonomichef. Hun hedder Ellen Dissing, er 49 år og kommer fra en stilling som økonomichef i Thisted Kommune og har 18 års ledelseserfaring.

I næsten 25 år har hun beskæftiget sig med kommuners økonomi, først som revisor ved Kommunernes Revision og siden i forskellige stillinger i Skive, Holstebro, Herning og Thisted kommuner.

- Vi får en stærk økonomichef med stor ledelses erfaring, et engagement i digitaliseringsstrategier og -projekter og ikke mindst stor erfaring med kommunernes komplicerede økonomi. Vi glæder os til at byde Ellen Dissing velkommen i Silkeborg Kommune, siger kommunaldirektør Lone Lyrskov.

Ellen Dissing er uddannet cand. merc. i erhvervsøkonomi og økonomistyring og har en master i offentlig ledelse (MPG) fra Aalborg Universitet.

- Jeg glæder mig rigtigt meget til at blive en del af fællesskabet i Silkeborg Kommune og være med til den udvikling, som Silkeborg er inde i som en af de store vækstkommuner i Danmark. Jeg er opvokset med den storslåede natur i Thy, og derfor er det også en personlig glæde at skulle arbejde i den smukke kommune, som er kendt som Danmarks Outdoor Hovedstad, siger Ellen Dissing, der tiltræder i sin nye stilling 1. juni.

Hun afløser tidligere økonomichef Lisbeth Hansen, som i december sidste år rykkede til Sønderborg Kommune som økonomidirektør.