Officielt: Voel henter forstærkning til fløjen

Michael Helligsø 

23-årige Annika Jakobsen kommer til Silkeborg-Voel fra Herning-Ikast

HåNDBOLD Som Midtjyllands allerede for en uge siden kunne fortælle, forstærker Silkeborg-Voel sig på højrefløjen.

Klubben har indgået en to-årig aftale med 23-årige Annika Jakobsen, der de seneste sæsoner har været på kontrakt i Herning-Ikast.

Dermed er Silkeborg-Voel fra næste uge dækket godt ind på fløjen, hvor Annika Jakobsen skal kæmpe om spilletiden med Lea Hansen, der har haft en svingende sæson.

- Vi kommer til at få et rigtig stærkt makkerpar på højrefløj med Lea Hansen og nu også Annika Jakobsen. Vi har valgt at skrive kontrakt med Annika, da vi så en god mulighed for at tilknytte en spiller, der har god erfaring fra den danske liga og som let vil kunne gå ind på holdet. Samtidigt tror vi på, at Jakob og Ole kan være med til at udvikle Annika, så vi ser hende i en rigtig god udgave, når hun er blevet en integreret del af holdet, siger Voel-direktør Mikael Bak.

Annika Jakobsen skifter til Voel for at få mere spilletid. Det kneb det med i den forløbne sæson hos Herning-Ikast.

- Efter en årrække i den samme klub ser jeg frem til at skulle starte træningen op mod den kommende sæson, sammen med nye holdkammerater og trænere i en ny klub. Ligesom mange andre i håndbold-Danmark har jeg et godt indtryk af Silkeborg-Voel, hvilket jeg er sikker på at få bekræftet, når jeg starter i klubben, siger fløjspilleren.