Magnus fra Silkeborg trækker sig fra X Factor

Mathias Mark Iversen 

Han trækker sig fra programmet, fordi programmet falder sammen med hans gruppemakkers studentereksamen

SILKEBORG Selvom TV2-underholdningsprogrammet »X Factor« vender tilbage på tv-skærmene næste fredag, bliver det uden silkeborgensiske Magnus Lasse Petersen.

Det sker, fordi hans gruppemakker, Aksel Skjoldaa Kempf, har en studentereksamen at fokusere på.

Magnus Lasse Petersen er meget ærgerlig over, at han ikke får lov til at vende tilbage i programmet, men han tager læringen med videre i sin musikalske karriere.

- Jeg er rigtig ked af ikke at få muligheden for at kunne gå hele vejen i »X Factor«. Min største motivation for at deltage i »X Factor« var processen og alle de oplevelser, det ville give. Jeg har arbejdet rigtig hårdt og kastet en masse forhåbninger i projektet. Jeg ser fortsat Aksel som en rigtig god ven, der har haft stor betydning for mig gennem hele forløbet og hjulpet mig i min personlige udvikling, siger Magnus.