Voel henter fløj hos bundklub

Michael Helligsø 

26-årige Anna Lilesø kommer til Silkeborg-Voel fra EH Aalborg. Til gengæld tager unge Emma Laursen den modsatte tur

HåNDBOLD Silkeborg-Voel har fundet afløseren for venstrefløjen Emilie Ytting Pedersen, der fik ophævet sin kontrakt, fordi hun savnede spilletid.

Valget er faldet på 26-årige Anna Lillesø, der den seneste sæson har spillet EH Aalborg i bunden af ligaen.

I Silkeborg-Voel skal hun tage kampen op med norske Hege Bage Wahlquist, der i den forløbne sæson har siddet tungt på pladsen som venstrefløj.

Silkeborg-Voel har skrevet en to-årig kontrakt med Anna Lillesø, der i den forgange sæson scorede 45 mål i 22 ligakampe.

Nu skal hun så som nævnt kæmpe om spilletid på Voels venstrefløj med norske Hege Bakken Wahlquist.

Tidligere har hun spillet i Vendsyssel, Aalborg HK og HC Odense.

- Da Emilie Ytting skulle stoppe hos os, stod det hurtigt klart, at Anna Lillesø ville være en stærk spiller at tilknytte vores spilletrup.Vi får en stærk og rutineret spiller, som helt sikkert vil kunne bidrage med meget til vores hold i den kommende sæson, siger Voels direktør Mikael Bak.

Klubben sender samtidig en spiller den modsatte vej. Den 20-årige højreback Emma Laursen, der sidste sæson var et kort smut i Bjerringbro, har valgt at skifte til EH Aalborg, hvor hun får Allan Heine som træner.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at udfordre mig selv i nogle nye rammer med et godt træningsmiljø samt det at flytte til Aalborg. Jeg tror på, at Allan er den helt rigtige træner for mig, der virkelig kan bidrage til min fortsatte udvikling i alle spillets facetter, siger den tidligere ungdomslandsholdsspiller til klubbens hjemmeside.