Voel får papir på ung stregspiller

Michael Helligsø 

19-årige Naja Frøkjær har skrevet under på en et-årig kontrakt med Silkeborg-Voel

HåNDBOLD Den sidste brik til næste sæsons ligatrup i Silkeborg-Voel er faldet på plads.

Klubben har lavet en et-årig aftale med den 19-årige stregspiller Naja Frøkjær, der har optrådt i ungdomsrækkerne for Voel.

Hun fik den forløbne sæson spoleret af en korsbåndsskade, men er stærkt på vej tilbage, og planen er, at hun efter sommerferien skal supplere Mathilde Kristensen og Line Skak på stregpositionen.

Direktør Mikael Bak er meget tilfreds med, at den unge stregspiller bliver i klubben.

- Vi er glade for at kunne skrive kontrakt med Naja. Desværre fik hun det meste af sidste sæson ødelagt, men det har ikke ændret på, at vi har en tro på, at hun kan etablere sig på vores ligahold.

- Vores håb er, at Naja kan udvikle sig yderligere igennem det næste år, hvor hun forhåbentlig kan stå i lære ved Mathilde Kristensen og Line Skak, siger han.

Naja Frøkjær har spillet flere kampe for de danske ungdomslandshold. Sidste år var hun med for Danmark ved U19 EM i Ungarn.

Hun er det andet Voel-talent, der er kommet på kontrakt til den kommende sæson, da Natasja Andreasen også har skrevet under på en aftale med klubben.

Derudover får Silkeborg-Voel tilgang af flere spillere til den kommende sæson.

Fra Norske Oppsall kommer målvogteren Eli Marie Raasok og bagspillere Eira Aura, mens højrefløjen Annika Jakobsen tager til Voel fra naboklubben Herning-Ikast.

I Horsens har Silkeborg-Voel hentet stregen Line Skak, ligesom EH Aalborg-fløjen Anna Lillesø også kommer til klubben.