Medie: SIF-talent sælges til storklub

Mathias Hove Andersen 

Ekstra Bladet skriver, at Silkeborg IF er klar til at sælge Eskild Dall til Ajax Amsterdam

FODBOLD Silkeborg IF er på vej til at sælge 17-årige Eskild Dall til hollandske Ajax i en handel, som vil indbringe SIF mellem tre og fem millioner kroner samt diverse klausuler. Det skriver .

Midtjyllands Avis har tirsdag morgen været i kontakt med SIF-direktør Kent Madsen, men han ønsker ikke at kaste yderligere lys over sagen.

- Vi kommenterer aldrig på rygter og kommer heller ikke til at kommentere på denne sag. Men hvis vi på et tidspunkt sælger en spiller, så kommenterer vi på det. Når vi ikke har kommunikeret, at vi har solgt en spiller, er det fordi, vi ikke har solgt ham, konstaterer Kent Madsen.

Den talentfulde offensivspiller kom til SIF fra samarbejdsklubben Sejs-Svejbæk i 2015 og spiller til daglig på klubbens hold i U17-ligaen.

20. december 2019 satte Eskild Dall sin signatur på en treårig kontrakt med SIF. Tidligere på måneden havde SIF-talentet været til prøvetræning i Ajax, og i forbindelse med kontraktforlængelsen satte offensivspilleren ord på turen til Amsterdam.

- Det var vildt og en noget anden størrelse, end jeg er vant til. Jeg skulle lige vænne mig til det, men i sidste ende er det jo bare fodbold. Det var meget smigrende at blive inviteret derned og en bekræftelse på, at jeg har gjort det godt. For mig handler det om at blive ved med at udvikle mig og så ellers tage tingene fra dag til dag, lød det fra Eskild Dall.

Tidligere har Eskild Dall været til prøvetræning i spanske Valencia, og han er indtil videre noteret for 21 kampe på diverse ungdomslandshold.

Eskild Dall kommer fra Voel og kan dermed følge i fodsporene på Kasper Dolberg, som i 2015 blev solgt fra SIF til Ajax, inden han i 2019 blev solgt videre til franske Nice.