DBU henter ny U17-assistenttræner i SIF

Michael Helligsø 

Dennis Pedersen har takket ja til at blive assistent for U17-landstræner Søren Hermansen

FODBOLD Dansk Boldspil-Union har fundet sin nye assistenttræner for U17-landsholdet i Silkeborg IF.

50-årige Dennis Pedersen, der er transitionstræner i SIF, har tidligere været med omkring diverse ungdomslandshold, og nu har han takket ja til et ekstra job som fast assistent for U17-landstræner Søren Hermansen.

- Jeg er glad for, at der er nogen, der har vurderet, at jeg kan bidrage med noget i det her regi. Når man er i dansk talentudvikling, så er pejlemærkerne, om man kan komme ind omkring ungdomslandsholdene. Så jeg er både glad og stolt over det, siger Dennis Pedersen.

- Jeg har været med Søren Hermansen et par gange som assistent før - både på U16, U18 og U20. Så vi har en god kemi sammen og supplerer hinanden godt, siger SIF-træneren.

Dennis Pedersen har takket ja til en et-årig kontrakt. Han fortsætter samtidig i stillingen som transitionstræner i Silkeborg IF.

DBU har også fundet en ny assistenttræner til U18-landsholdet, som Lars Knudsen er cheftræner for.

Valget er her faldet på Mads Buttgereit, der tidligere har været dødboldtræner i FC Midtjylland.

- Det er kæmpestort. Jeg tænker, at alle drenge, der er vokset op her i landet, de drømmer om landsholdet og at kunne bidrage til fællesskabet. Jeg ser det her som en stor tillidserklæring til mig som person og min fodboldfaglighed, siger han.