Stor fremgang: Golfklub runder 2000 medlemmer

Michael Helligsø 

For første gang runder Silkeborg Ry Golfklub 2000 medlemmer

GOLF Selv om coronakrisen også har sat sit præg på golfsæsonen, har Silkeborg Ry Golfklub ikke svært ved at lokke medlemmer til klubben.

For nylig rundede klubben en milepæl med 2000 medlemmer, og per 1. juni er der nu 2041 medlemmer - det højeste antal i klubbens historie.

- Mange har fået øjnene op for, at golf er sund, sjov og social motion, også i en tid med corona. Efter at vi i Silkeborg og Ry lukkede golfbanerne helt ned i en periode, er antallet af golfrunder steget med mere end 20 procent i forhold til tidligere år, siger Mads Faber, der er golfmanager i Silkeborg Ry Golfklub.

Klubben har haft travlt de seneste måneder.

- Vi har taget vores forholdsregler og løbende justeret til de mange regler og anbefalinger, så golfspillerne trygt kan færdes i golfklubben og nyde golfsporten næsten som normalt. I april og maj har vi derfor haft forrygende travlt med at tage godt imod de mange nye medlemmer, siger Mads Faber.

Stærkt brødrepar er meldt ind
Medlem nummer 2000 og 2001 i Silkeborg Ry Golfklub blev endda kendte ansigter i golfsporten. De talentfulde Billund-tvillinger Nicolai og Rasmus Højgaard, der har kvalificeret sig til henholdsvis Challenge Tour og European Tour, har meldt sig ind i klubben, selv om de fortsat vil have deres primære medlemsskab i barndomsklubben Gyttegaard Golf Klub.

- Vi kender jo golfbanerne i Ry og Silkeborg fra blandt andet Ecco Touren og Made in Denmark Challenge Tour og European Tour. Sammen med vores hjemmebane, Gyttegaard, får vi den kvalitet og variation, der kan styrke vores fortsatte udvikling., siger Nicolai Højgaard.

- Desuden har Silkeborg Ry også et stærkt elitemiljø, hvor vi kan sparre med andre tour-spillere, siger Nicolai Højgaard, der sidste år blev historiens yngste danske vinder af en turnering på Europa Touren.