Nyt program: SIF åbner gruppespil på Jysk Park

Mathias Hove Andersen 

OB bliver den første modstander, når Silkeborg IF tager hul på gruppespillet

FODBOLD Mandag eftermiddag er kampprogrammet for de tre første runder i gruppespillet blevet offentliggjort, og Silkeborg IF åbner med en hjemmekamp mandag 15. juni klokken 19, hvor OB gæster Jysk Park.

Tre dage senere, torsdag 18. juni klokken 18, venter Lyngby på udebane, mens Sønderjyske gæster Jysk Park søndag 21. juni klokken 14.

Programmet for de tre sidste runder er endnu ikke fastlagt, men det står klart, at SIF møder Sønderjyske ude på et uspecificeret tidspunkt mellem fredag 26. juni og mandag 29. juni.

Efterfølgende kommer Lyngby til Silkeborg mellem fredag 3. juli og mandag 6. juli, inden gruppespillet rundes af med en midtugekamp i dagene omkring 8. juli, hvor OB er modstanderen i Odense.

Det er endnu uklart, om regeringen giver tilladelse til at afvikle kampene med 500 tilskuere på tribunerne. I så fald vil sponsorer blive prioriteret først, fortæller SIF-direktør Kent Madsen i mandagens udgave af .

Cheftræner Kent Nielsens mandskab skal indhente Sønderjyske, som p.t. er 11 point foran, hvis ikke gruppespillet skal ende med en direkte nedrykning til 1. division.

Skulle det lykkes at overtage gruppens tredjeplads, venter to playoffkampe - ude og hjemme - mod treeren fra den modsatte pulje.