Bryrup-borgere bag ferieaktiviteter

Coronasituationen får borgerforening til at opfordre borgere til at melde sig som vært ved Bryrup Ferieuge

BRYRUP Sommerferien bliver anderledes i år, end den plejer at være, og mange er tvunget til at ændre planer på grund af coronakrisen.

Det har fået Bryrup Borgerforening til at tage initiativ til en uge med sommersjov i byen for de borgere, der vælger at holde ferie hjemme.

Og de ferierende borgere, der tilbringer uge 30 i Bryrup, skal selv være med til at skabe en festlig og begivenhedsrig uge.

Opfordringen fra borgerforeningen lyder, at man melder sig som vært for en aktivitet, som man kan udbyde i ferieugen. Det kan være alt mellem himmel og jord - for eksempel kajakture, rideture, workshops, vandkamp, loppemarked, udendørs dans eller banko, naturture eller håndværk.

- Tidspunktet på dagen er op til dig selv, og som vært bestemmer man også selv, om aktiviteten skal være gratis eller med brugerbetaling, lyder det fra borgerforeningen.

Tager man mod opfordringen, skal man også selv stå for alt det praktiske omkring lokation, tilmelding og eventuel betaling.

Alle kan melde sig som vært - både foreninger, privatpersoner og selvstændige, og borgerforeningen håber, at der vil blive arrangeret aktiviteter for både børn og voksne.

Vil man bidrage til Bryrup Ferieuge, skal man tilmelde sig som vært til Nadja Sørensen fra borgerforeningen senest den 10. juli.

mette