Cheftræner stopper hos SIF-konkurrent

59-årige Lars Olsen stopper som cheftræner, efter at spillertruppen i Esbjerg fB havde mistet tillid til ham

FODBOLD Lars Olsen stopper efter eget ønske med øjeblikkelig virkning som cheftræner i fodboldklubben Esbjerg fB. Det oplyser superligaklubben i en pressemeddelelse.

Den 59-årige cheftræner blev mandag mødt af en spillertrup, der havde mistet troen på samarbejdet med ham.

- Vi havde gerne set Lars Olsen i spidsen for EfB i lang tid fremover. Men efter oplysningerne i går om manglende tillid fra den samlede spillertrup og den efterfølgende dialog med Lars, har vi valgt at imødekomme hans ønske om at stoppe, siger sportschef Jimmi Nagel Jacobsen.

Det vides endnu ikke, hvem der skal stå i spidsen for holdet resten af sæsonen. Det meldes ud på et senere tidspunkt, lyder det.

- Tidspunktet for en case som denne er aldrig god, men vi må nu stå sammen som klub og kigge frem mod de sidste, afgørende kampe. Heldigvis får vi allerede fredag chancen for at gå ud og vise, at vi vil give alt for at redde livet i Superligaen, siger EfB’s sportschef.

Lars Olsen tiltrådte i oktober som cheftræner for Esbjerg. Han nåede at vinde to superligakampe i sin tid på vestkysten, hvilket var nok til at henvise Silkeborg IF til sidstepladsen i Superligaens grundspil.

Esbjerg er i pulje 1 i nedrykningsspillet. Her ligger klubben sidst på fjerdepladsen med 18 point. Hobro ligger på tredjepladsen med 23 point.

/ritzau/