Officielt: 39-årig klublegende fortsætter i BSH

Michael Helligsø 

Mads Ø. Nielsen tager som ventet endnu en sæson i Bjerringbro-Silkeborg

HåNDBOLD Selv om han efterhånden er blevet 39 år, er Mads Ø. Nielsen slet ikke parat til at stille håndboldskoene på hylden.

Tidligere på året skrev Midtjyllands Avis, at veteranen var tæt på at forlænge med et år mere, og den aftale er nu blevet officiel.

Klubikonet spiller dermed også sæsonen 2020/2021 i Bjerringbro-Silkeborg, som han har repræsenteret det meste af sin håndboldkarriere.

- Den vigtigste grund er, at jeg synes, det er sjovt at komme til håndbold hver gang. Desuden føler jeg stadig, at jeg har meget, jeg kan bidrage med til holdet, siger Mads Ø. Nielsen.

Ved siden af håndbolden skal han fortsat passe sit job hos Jyske Bank.

- Det er en god måde at forberede sig på overgangen til et »almindeligt« arbejde. Desuden tror jeg, det kan være gavnligt at have noget ved siden af håndbolden, så man også har en anden identitet end bare håndboldspiller. Det kan man især have gavn af i de perioder, hvor det måske ikke kører så godt på banen, siger Mads Ø. Nielsen.

Den tidligere landsholdsspiller har ikke været på banen i tre måneder, og for ham var det en skuffelse, at sæsonen blev afsluttet før tid på grund af coronakrisen.

- Jeg savner allermest at spille alle de fede kampe, hvor der er noget på spil i slutspillet. Den bratte sæsonafslutning var et kæmpe antiklimaks. Jeg prøver dog at finde noget positivt ved det. Det er, at der er en virkelig lang periode, hvor man kan prioritere den fysiske træning. Jeg giver den fuld gas, så jeg kan møde ind efter sommerferien klar til min anden ungdom, siger han.