Politi havde rolig aften under kæmpeevent

Mette Andersen 

SILKEBORG Fredag aftens store dj-event med verdensnavnet Martin Jensen ombord på Hjejlen fik en del mennesker til at søge til havnen i Silkeborg, selvom området var mere eller mindre afspærret og der skulle meget gode ører til at høre stjernens musik, der blev livestreamet og hørt af over en million mennesker verden over.

Selvom Martin Jensen og ikke mindst hans spektakulære ild-. lys- og fyrværkerishow også lokalt tiltrak sig stor opmærksomhed, havde politiet en rolig aften.

- Vi er fortsat meget obs på Covid-19-forsamlingsforbuddet og havde et par betjente på havnen i Silkeborg, men der var ingen episoder, som gav anledning til politimæssige indberetninger, oplyser Anders Olesen, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Siden den 8. juni har grænsen for forsamlinger været på 50 mennesker. Forsamlingsforbuddet bliver efter planen lempet igen 8. juli, hvor grænsen hæves til 100 personer og fra 8. august 200 personer.