Midtjyllands Avis viser KFUM-brag online

Mathias Hove Andersen 

Et samarbejde mellem Silkeborg IF, Silkeborg KFUM og Midtjyllands Avis sikrer, at alle interesserede kan se historisk playoff-kamp direkte på midtjyllandsavis.dk

FODBOLD Der må maksimalt være 500 personer til stede på Jysk Park, når Silkeborg KFUM møder Holstebro Boldklub til den første af to playoffkampe lørdag 20. juni klokken 15.

Men alle med adgang til internettet har mulighed for at se kampen kvit og frit på Midtjyllands Avis’ hjemmeside.

Silkeborg IF har valgt at producere opgøret uden beregning, så KFUM-kampen kan følges direkte fra start til slut på www.midtjyllandsavis.dk.

- Avisen har spurgt pænt, om vi vil være med til at lave et samarbejde omkring det, og det er vi friske på.

- Vi gør det her på grund af vores gode samarbejde med avisen, og vi har også et fint samarbejde med KFUM. Vi er gode naboer, så man kan vel kalde det en slags nabohjælp, lyder det fra SIF-direktør Kent Madsen.

Superligaklubben vil gerne hjælpe med at gøre kampen tilgængelig for et bredt publikum.

- Kampen er noget særligt. Det ville være historisk, hvis Silkeborg KFUM kan rykke op i 2. division, og vi synes, det er sjovt at være med til at dække, siger Kent Madsen.

Hvis hjemmeholdet får point på Jysk Park, kan KFUMerne rykke op i 2. division den efterfølgende lørdag, hvor returkampen spilles på udebane i Holstebro.

- Vi håber, at KFUM klarer den. Det kunne være sjovt at have to divionshold her i byen, siger Kent Madsen, der krydser fingre for naboerne.

Stor interesse for opgøret
Den direkte transmission skaber også glæde i KFUM.

- Vi er glade for, at Midtjyllands Avis, Silkeborg IF og Silkeborg KFUM har lavet et samarbejde om at vise kampen.

- Jeg synes, det er rigtig godt, at vi kan samarbejde, og vi tror, der er mange, som bliver glade for det - især alle dem, som ellers ikke ville kunne se kampen, siger eliteudvalgsformand Holger Kristiansen.

Silkeborg KFUM mærker i det hele taget stor interesse for opgøret.

- Jeg tror måske, vi kunne have solgt 1000 billetter til kampen, og Holstebro ville også gerne have haft mange flere. Der bliver desværre nogle mennesker, som ikke kan komme ind og se den, og derfor er det også en super service, at kampen nu kan vises online, siger Holger Kristiansen.

Holstebro Boldklub er blevet tildelt 130 billetter, som blev revet væk på under en time, og et lignende scenarie venter sandsynligvis torsdag klokken 18, hvor Silkeborg KFUM sælger mellem 125 og 150 billetter efter først til mølle-princippet ved klubhuset på Søholt.

De resterende billetter til kampen afsættes internt til Silkeborg KFUMs sponsorer, samarbejdspartnere samt øvrige venner af huset.

Derudover kommer en gruppe på 70 personer bestående spillere, dommere, bolddrenge, journalister og andre, som har en officiel funktion på stadion.