Simon Jakobsen udvist i Hobro-nedtur

Tidligere SIF-stopper fik en uheldig hovedrolle for Hobro, men forsvares af træner Peter Sørensen

FODBOLD Nederlag, målmandsdrop, udvisning og fire indkasserede mål var status for Hobro, da holdet tirsdag aften tabte 4-0 ude til Randers i Superligaen.

Gæsterne fra Hobro spillede rædderlig, og cheftræner Peter Sørensen havde svært ved at genkende sit hold.

- Det var rigtig meget lort samlet i én kamp. Det er sjældent at vores forsvar ser ud, som det gjorde imod Randers, siger Peter Sørensen, der tidligere har været manager og spiller i Silkeborg IF.

Randers-angriber Emil Riis blev dobbelt målscorer i opgøret og nyder samspillet mellem ham og angrebskollega Marvin Egho.

- Vi finder hinanden godt, og vores samarbejde bliver bedre og bedre for hver kamp, siger Emil Riis.

De to angribere var også årsag til Hobro-udvisningen, da Marvin Egho sendte Emil Riis i dybden, som blev nedlagt i feltet af Hobros Simon Jakobsen.

- For mig at se var der straffespark, siger Riis om situationen og tilføjer:

- Om der var rødt kort, vil jeg lade dommeren om.

Hobro-træner Peter Sørensen mente ikke, at hans forsvarsspiller, den tidligere SIF-stopper Simon Jakobsen, skulle udvises.

- Jeg tror, at den rigtige dom var straffespark og gult kort, så det er noget, vi vil gå videre med, siger Hobro-træneren efter opgøret.

Hobro får brug for alle kræfter, når anfører Jonas Brix-Damborg og truppen søndag møder Esbjerg i en duel om den vigtige tredjeplads, der udløser playoffkampe om overlevelse i Superligaen.

- Vi havde kollektiv offday mod Randers og var et skilt Hobro-hold. Jeg vil gerne love, at det var en engangsforestilling, siger Jonas Brix-Damborg om 4-0-nederlaget.

Med sejren sikrede Randers FC en ny sæson i Superligaen. /ritzau/