Nyt job: Håndboldikon bliver i BSH efter karrierestop

Michael Helligsø 

- Jeg har svært ved at slippe sporten helt, siger Michael V. Knudsen, der skal være sportslig ansvarlig i klubben

HåNDBOLD Selv om han har stoppet sin aktive karriere, bliver Michael V. Knudsen i Bjerringbro-Silkeborg.

Den 41-årige landsholdslegende tiltræder 1. juli i en ny stilling som sportslig ansvarlig i ligaklubben.

- Jeg glæder mig enormt meget til at trække i arbejdstøjet og indtage en ny rolle i klubben. Bjerringbro-Silkeborg er en topklub, og jeg vil arbejde for, at vi bliver endnu bedre hele vejen rundt, siger Michael V. Knudsen.

Han er glad for at blive i den professionelle håndboldverden, hvor han har tilbragt hele sit voksenliv.

- Jeg har svært ved at slippe sporten helt, så den her mulighed for at præge BSH og være med til at bringe klubben videre tiltaler mig.

- Jeg kender klubben rigtig godt efter seks år og kan bidrage med at få os et skridt videre og vinde flere guldmedaljer. Det har været mit mål som spiller, og nu skal jeg være med til det udenfor banen, siger Michael V. Knudsen.

I sit nye job skal den tidligere verdensklassestregspiller overtage en række af direktør Jesper Schous opgaver på det sportslige område.

Han får også det fulde ansvar for ungdomssiden, for talentarbejdets udvikling og for at skabe synlighed på tværs af alle årgange, og samtidig skal han være med inde omkring ligaholdet.

- Michael skal også være en del af forretningen, så sponsorerne vil også møde ham. Drømmen er et endnu stærkere BSH, og det kræver, at forretningen løbende udvikler sig, siger direktøren.

Jesper Schou er meget tilfreds med, at Michael V. Knudsen bliver i klubben.

- Michael har været en stor profil for Bjerringbro-Silkeborg både på og udenfor banen. Både personligt og på vegne af klubben er jeg meget tilfreds med, at vi fortsat har Michael tilknyttet, siger direktør Jesper Schou.

- Michael har altid været ambitiøs og målrettet, og det mærker jeg også, at han er på BSH’s vegne i fremtiden. Og det skal vi selvfølgelig gøre brug af, siger Jesper Schou.