Silkeborg-Voel ansætter tidligere BSV-direktør

Håndbold Per Rasmussen er fra 1. august ny netværks- og salgschef i Silkeborg-Voel.

Han var i 11 år ansat i Bjerringbro-Silkeborg - blandt andet som kommerciel direktør - inden han blev direktør i Randers HK. Efter en periode hos Grauballe Bryghus vender han nu tilbage til håndboldverdenen.

- Jeg har været rigtig glad for min tid hos Grauballe Bryghus, men må samtidig også konstatere, at jeg savner sportens verden, siger Per Rasmussen.

Voel-direktør Mikael Bak glæder sig over ansættelsen.

- Vi har valgt at sige, at vi tror på, at skal vi bygge på vores eksisterende produkt, så skal der tilføres mere til vores forretningsmodel. Vi kæmper indenfor banen, men det udenfor banen får lige pludselig en ny betydning for os alle. Vi er i forvejen stolte over den store opbakning i lokalområdet, men vi har behov for at flytte fokus andre steder hen, såsom netværk, opstartsavis, og andre relevante nye produkter, som vi vender tilbage omkring, siger direktøren.