SIF-transfer på vej: Anfører sælges i millionhandel

Mathias Hove Andersen og Michael Helligsø 

Silkeborg IF har accepteret et tilbud på Mads Emil Madsen, oplyser klubben

FODBOLD Silkeborg IF oplyser fredag eftermiddag, at klubben har accepteret et tilbud fra en anden klub vedrørende en transfer af anfører Mads Emil Madsen - med virkning fra næste sæson.

Tilbuddet er betinget af enkelte forbehold, der alle forventes opfyldt i løbet af den kommende uge, lyder det fra SIF.

Det forestående salg medfører, at forventningerne til resultatet i indeværende regnskabsår opjusteres til mellem plus fem og plus ti millioner kroner - mod tidligere et resultat i intervallet minus fem til plus fem millioner kroner.

Silkeborg IF oplyser, at ledelsen ikke har yderligere kommentarer til sagen, men tidligere på dagen talte Midtjyllands Avis med direktør Kent Madsen om muligheden for et salg af Mads Emil Madsen.

- Han har jo udmærket sig. Det er til at få øje på. Selvfølgelig er der interesse om ham, sagde Kent Madsen, der ikke ville ud med, om et salg var tæt på.

- Før man er enig om noget, er man ikke enig. Lige nu kan vi bare konstatere, at der er interesse om Mads Emil. Det er der også om andre, konstaterede Kent Madsen.

Midtjyllands Avis har forgæves forsøgt at få en uddybende kommentar fra Kent Madsen, efter klubben offentliggjorde de fremskredne salgsplaner i en meddelelse til fondsbørsen.