BSH-stjerne får afskedskamp mod eks-klub

Michael Helligsø 

Michael V. Knudsens siger farvel med en træningskamp mod Flensburg-Handewitt. Den kamp spilles samme dag som Silkeborg-Voels opgør mod Herning-Ikast

HåNDBOLD Coronakrisen var skyld i, at Michael V. Knudsens sidste sæson som professionel håndboldspiller fusede ud i ingenting.

Men den 41-årige legende får alligevel lejlighed til at takke pænt af i Bjerringbro-Silkeborg, hvor han i fremtiden skal være sportslig ansvarlig.

Klubben har nemlig arrangeret en afskedskamp for den mangeårige landsholdsstjerne, der tirsdag 25. august bliver hyldet i en afskedskamp i Jysk Arena i forbindelse med opgøret mellem Bjerringbro-Silkeborg og tyske SG Flensburg-Handewitt.

Michael V. Knudsen spillede ni sæsoner i netop Flensburg-Handewitt, hvor han var en sand publikumsfavorit.

- Vi er glade for, at det er lykkedes at få kampen på plads, og vi sender en stor tak til Flensburg og glæder os til at tage imod det tyske storhold i JYSK arena, siger Bjerringbro-Silkeborgs direktør Jesper Schou.

Træningskampen skal spilles klokken 17.30 og fungerer derfor som opvarmning til lokalopgøret mellem Silkeborg-Voel og Herning-Ikast i kvindernes liga, og Michael V. Knudsen kommer ikke selv i aktion i opgøret.

Afskedskampen var oprindeligt planlagt til den 13. august, men er altså nu rykket 12 dage. Det er endnu uvist, hvor mange tilskuere der kan være på plads til opgøret.

- Det bliver nok ikke en fyldt Jysk arena, men vi håber fortsat, at situationen udvikler sig positivt, så vi måske kan få 1000 tilskuere ind. Jeg er ikke i tvivl om, at kampen bliver hurtigt udsolgt, men desværre virker det ikke realistisk og fornuftigt med en fyldt hal, siger BSH-direktør Jesper Schou.

Bjerringbro-Silkeborg regner med at kunne mere ud om billetsalget omkring 1. august og forventer, at efterspørgslen efter billetter vil være større end udbuddet.

- Heldigvis bliver kampen vist på tv, så vi håber, at rigtig mange vil følge med på TV2 Sport på dagen og på den måde være med til at hylde Michael V. Knudsen for en flot karriere, siger Jesper Schou.