Stjålet bil fundet ved gymnasiet

Silkeborg En bulet og skrammet sort Peugeot 307 holdt tirsdag morgen foran Silkeborg Gymnasium på Oslovej.

Da bilen så ret mistænkelig ud, blev politiet kontaktet, og det viste sig hurtigt, at det var en bil, som var stjålet fra College360 på Bredhøjvej. Her kunne videoovervågningen afsløre, at det var en 18-årig mand fra Silkeborg, der er godt kendt af politiet i forvejen, der havde stjålet bilen. Han blev kort før klokken 11 fundet og sigtet for tyveri og desuden også for at have kørt bilen uden kørekort.

Tirsdag aften klokken 23.30 blev politiet kaldt ud til en tankstation på Stagehøjvej, hvor den selvsamme 18-årige mand fra Silkeborg havde været en del af noget tumult og ifølge vidner havde nikket en 20-årig mand fra Kjellerup en skalle. Det skal politiet nu have forholdt den 18-årige mand. shh