Kombardo fra Silkeborg til hovedstaden

Molslinjen vil fra på mandag have en rute til København

SILKEBORG Kombardo Expressen har fået vokseværk i det jyske. Molslinjens buskoncept Kombardo Expressen får flere stop i det jyske. Holstebro, Herning og Silkeborg kommer nu på bussens køreplan som udgangspunkt for turene til København.

Kombardo Expressen begyndte som en lynrute mellem Aarhus og København med stop på Molslinjens færger over Kattegat. Siden er Aalborg, Viborg, Rønne og Randers kommet til – og nu kommer yderligere tre jyske byer til - heriblandt altså Silkeborg.

- Kombardo Expressen begyndte som en enkel løsning for de kunder, som savnede at kunne kombinere bus og færge på rejsen mellem landsdelene. På få år er bussen blevet en vigtig del af vores forretning og Danmarks infrastruktur, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Kombardo Expressens første ture fra Holstebro, Herning og Silkeborg bliver den 6. juli 2020.

I første omgang vil der være flest ture på hverdage og kun en enkelt dobbelttur i weekenderne. Der kan dog hurtigt sættes flere busser ind, hvis interessen viser sig.

Kombardo er ikke det eneste bustilbud fra Silkeborg til hovedstaden. Også Flixbus kører på ruten. På fredage og søndage kan passagerer vælge mellem fire daglige afgange i hver retning og en afgang på hver af ugens resterende dage.