Måske påsat brand i autoværksted

Brian Holst 

Torsdag eftermiddag udbrød der brand i et autoværksted. Politiet er ved at undersøge, om branden er påsat

SILKEBORG Midtjysk Brand & Redning måtte torsdag eftermiddag klokken 14.44 rykke ud til en større brand i et autoværksted på Lollandsgade.

- Autoværkstedet er lukket, og står til nedrivning. Der skal bygges boliger på grunden. Branden opstod i den bagerste del af bygningerne, hvor der - rent ud sagt - har ligget noget gammelt skrammel. Der har også været ild i tagkonstruktionen, og vi har haft røgdykkere inde. Desuden har vi haft en stige i vejret, så vi har kunnet slukke ovenfra, siger indsatsleder fra Midtjysk Brand & Redning, Anders Simonsen.

Han var torsdag omkring klokken 16.30 ved at forlade stedet med sit mandskab. Lollandsgade var i en periode lukket, men vejen er blevet åbnet for trafik igen. Politiet har spærret af til bygningen.

- Vi har afhørt ejeren af bygningen og beboere i området for at høre, om nogen har set noget mistænkeligt, lyder det fra vagtchefen hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Der var ingen strøm i bygningen, så derfor undrer politiet sig over, hvordan branden er opstået.

- Vi er endnu ikke nået så langt med afhøringerne, at vi har besluttet os for, om vi også skal have brandteknikere til at se på sagen, siger vagtchefen.

Ingen kom til skade i forbindelse med branden.