Ny kontrakt og superligadebut til SIF-talent

Michael Helligsø 

18-årige Pelle Mattsson har skrevet under på en langvarig kontrakt med SIF

FODBOLD Onsdag var en af de helt gode dage for 18-årige Pelle Mattsson.

Det 18-årige midtbanetalent fra Silkeborg IF fik lov til at starte inde mod OB og dermed få sin superligadebut, og kort før aftenens kamp blev det desuden officielt, at han har forlænget sin kontrakt med klubben.

Pelle Mattsson har skrevet under på en kontrakt, der gælder de næste fire et halvt år.

- Jeg er stolt over at komme på fuld tid. Det er det, jeg har kæmpet for, og det er skønt, at al det arbejde, jeg har lagt i det, nu munder ud i en kontrakt på 4,5 år. Jeg ser SIF som den helt rigtige klub for mig.

- Her kan jeg udvikle mig yderligere i et godt træningsmiljø og dermed udleve mine drømme, der handler om at blive den bedste fodboldspiller, jeg overhovedet kan blive, siger Pelle Mattsson.

Talentet har store drømme for fremtiden.

- Mit næste mål er at få en masse kampe og en rolle på holdet, så jeg kan være med til at bringe SIF tilbage til dér, hvor klubben gerne vil være. Jeg tror på mig selv, og hvis jeg er god nok, kommer jeg også til at spille. Det handler om at træne godt, så kommer kampene også.

- Nu er jeg på fuld tid, og så er forventningerne til mig også højere, og jeg føler mig som en mere integreret del af truppen nu. Det har jeg det rigtig fint med. Jeg ved, hvad jeg er i stand til at præstere, og jeg glæder mig til at være fuldtidsprofessionel fodboldspiller, siger Pelle Mattsson.

Sportschef Jesper Stüker har store forventninger til midtbanespilleren.

- Pelle har udviklet sig til et niveau, hvor han er i betragtning til førsteholdet. Det udløser en aftale på fuld tid. Han er samtidig et godt eksempel på det, vi satser på i SIF – et ungt talent, der udvikler sig til at blive førsteholdsspiller, vil vi gerne have en lang kontrakt med, siger Jesper Stüker.

Pelle Mattsson er lillebror til Magnus Mattsson, og sportschefen håber at se begge på banen i næste sæson.

- Pelle er et sted, hvor han skal ind og konkurrere om spilletid fra næste sæson. Og det kunne da være fedt at se to brødre i SIF’s startopstilling, siger Jesper Stüker.