Aggressiv mand fik mange sigtelser: Gav lussing til en betjent

Mathias Mark Iversen 

En 30-årig mand havde set sig godt gal på politi natten til søndag. Det resulterede i peberspray og en lussing til en betjent

SILKEBORG En 30-årig mand kan se frem til en lang række sigtelser, efter at han natten til søndag var en tur på politistationen i Silkeborg.

Det hele begyndte med, at manden kastede en fyldt øldåse mod et vindue på politistationen. Det så et vidne, som kontaktede politiet. De fandt manden kort tid efter og tog ham med på politistationen.

Manden var ikke meget for at blive arresteret, så han kæmpede imod samt bandede og svovlede under anholdelsen. Da han kom ind på politistationen, skulle han sidde i et venterum. Mens han blev ledt derind, slog han sin albue ind i ribbene på en af betjentene. Politiet fandt også en foldekniv på manden.

Stak en lussing
Da han havde siddet i venterummet et stykke tid, ville politiet præsentere ham for hans sigtelser. Her var han stadig oppe at køre, og derfor valgte politiet at give ham peberspray. Manden tørrede det af sit ansigt, og i samme moment gav han en af betjentene en lussing. Han kom tilbage i venterummet, indtil han blev løsladt næste morgen. Her opdagede politiet, at han havde lavet hærværk i venterummet ved at skrive på væggene.

- Han kan forvente et retsligt efterspil, fortæller Michael Svendsen, der er politiassistent ved lokalpolitiet.

Den 30-årige mand er nu sigtet for at kaste mod øl mod en politistation, sætte sig mod en anholdelse, tale grimt til politiet, gå med kniv, to gange politivold og hærværk i et venterum.