Topscorer forlader KFUM

Mathias Hove Andersen 

Nicolai Johansen stopper i Silkeborg KFUM efter tre år i klubben

FODBOLD Silkeborg KFUM får ikke glæde af topscorer Nicolai Johansen i den kommende sæson i danmarkserien. Mandag eftermiddag oplyser KFUM, at angriberen stopper efter tre år i klubben.

- Det har været en fantastisk rejse, som jeg er utrolig stolt af at have været en del af, og som jeg altid vil se tilbage på med stor glæde, udtaler Nicolai Johansen.

Angriberens sidste optræden i KFUM-trøjen blev playoffkampen 27. juni på udebane mod Holstebro, hvor hjemmeholdet vandt med 5-2 og sikrede oprykning til 2. division på bekostning af Silkeborg KFUM.

- Jeg ville ønske, at jeg kunne have fuldført missionen og stoppet med en oprykning til 2. division, men sådan skulle det desværre ikke være, siger Nicolai Johansen, der føler sig overbevist om, at holdkammeraterne sikrer oprykningen i næste sæson.

Nicolai Johansen bor i Horsens med sin kone og to børn. Den nu forhenværende KFUM-angriber arbejder i Aarhus, og han er nået frem til, at privatlivet ikke længere harmonerer med fodbold i Silkeborg flere gange om ugen. Han fortsætter i stedet i Odder, som ligeledes spiller i danmarksserien - dog i en anden pulje.

Nicolai Johansen nåede at spille 76 kampe for Silkeborg KFUM, som indleder den nye sæson i danmarksserien lørdag 15. august på udebane mod IF Skjold Sæby.

Sæsonens første lokalopgør er indtil videre programsat lørdag 17. oktober, hvor naboerne fra Kjellerup IF byder op til dans på Bjerget.