Handel Silkeborg får eventmedarbejder

Jeanette Østerlund Bamford skal de næste to år styrke foreningens omkring 30 årlige events

SILKEBORG - Jeg glæder mig til at være med til at skabe og styrke den udvikling, der skal være med til at sikre, at der også i fremtiden er et godt handelsliv, som gør det spændende at komme i byen - både for de forretningsdrivende og for kunderne.

Ordene kommer fra 30-årige Jeanette Østerlund Bamford, der netop har sat sig til rette i en foreløbig to-årig ansættelse på kontoret hos Handel Silkeborg.

Her skal hun i en elevstilling som eventkoordinator primært være ansvarlig for de omkring 30 årlige store og små aktiviteter og events i midtbyen, som Handel Silkeborg årligt tager inititativ til. Herudover skal hun være ansvarlig for den app-løsning til smartphones, som Handel Silkeborg har lanceret.

- Silkeborg er en by, der byder på så meget. Jeg holder meget af begrebet storytelling, og det bliver spændende at være med til at formidle den gode historie og fortælle, hvorfor Silkeborg er en interessant by at være i, siger Jeanette Østerlund Bamford.

Hun er uddannet cand. mag. i æstetik og kultur og kommer fra en stilling som office-manager ved et appudviklingsfirma og har tidligere været beskæftiget som museumsformidler på Gl. Estrup Landbrugsmuseum, ligesom hun har været i praktik som eventkoordinator på Møllerup Gods.

Privat bor hun ved Tange med sin mand Simeon Østerlund Bamford, der er arkitekt, og parrets to børn på et og fire år. bruvik