Naturfamilier besøger Sejs

SEJS-SVEJBæK Danmarks Naturfredningsforenings sommerturné »Naturfamilier« lægger tirsdag 4. august vejen forbi Sejs-Svejbæk og er klar med aktiviteter for hele familien fra kl. 10 og halvanden time frem på Sejs Ladeplads ved Strandvejen i Sejs.

Temaet er vand, og der bliver masser af vandaktiviteter. Der skal blandt andet skal spilles vand-bingo, snittes fisk i træ og kigges på vanddyr.

Alle familier er velkomne, arrangementet er gratis og kræver ingen tilmelding. Naturfamilier sørger for at overholde Sundhedsstyrelsens retningslinjer, og bryder op i mindre grupper, hvis det vurderes, at der er for mange samlet.

Naturfamilier er et initiativ fra Danmarks Naturfredningsforening og har til formål at gøre det nemmere for børnefamilier at finde tilbage til nærheden, kontakten og kendskabet til naturen. Sommerprojektet besøger 24 byer.