©PHOTOPQR/L'ALSACE/Jean Francois FREY - MULHOUSE LE 02 09 2008 - FUMER DU CANNABIS

46-årig kvinde dyrkede hashplanter

SILKEBORG Politiet kørte mandag eftermiddag til en adresse på Gesnersvej i Silkeborg, hvor der var mistanke om, at en kvinde var i besiddelse af euforiserende stoffer.

Politiet fandt to store hash-planter, som kvinden dyrkede i et drivhus. Planterne blev konfiskeret, og den 46-årige kvinde blev sigtet for besiddelse af, hvad der svarer til 57 gram marihuana. Kvinder har erkendt besiddelsen og har forklaret, at planterne blev dyrket til eget forbrug.

Politiet var mandag desuden på besøg hos en 32-årig mand på Lupinvej, hvor lejligheden blev ransaget. I den forbindelse blev der fundet 117 gram hash og 0,14 gram skunk. Desuden blev der fundet en digitalvægt, hvorpå der var hashrester.

Derfor blev den 32-årige mand ikke blot sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. Han blev også sigtet for salg af stoffer. Manden har dog forklaret, at stofferne kun er til eget forbrug.