KFUM henter midtbanespiller i 1. division

Michael Helligsø 

30-årige Henrik Brodersen, der sensest har spillet i 1. division for Kolding, skifter til danmarksserieklubben

FODBOLD Selv om oprykningen glippede til 2. division, kan Silkeborg KFUM stadig tiltrække stærke navne til klubben.

Først blev tilgangen af Kjellerup-topscorer Rasmus Lysdal annonceret, og tirsdag meddeler danmarksserieklubben så, at 30-årige Henrik Brodersen er ny mand i truppen.

Han kommer til Silkeborg KFUM efter to sæsoner i Kolding IF, som han har med til at spille op i 1. division. I Kolding spillede midtbanespilleren i sidste sæson 18 kampe i den næstbedste række.

- Henrik er en dynamisk og powerfuld midtbanespiller, som passer rigtig godt ind i vor spillestil, udtaler cheftræner Thomas Loft.

Henrik Brodersen bor i Silkeborg og arbejder til daglig som lærer. Som ungdomsspiller var han i Silkeborg IF, inden han i 2011 drog videre til Kjellerup IF.

To år senere gik turen så til Skovbakken - det nuværende VSK Aarhus - inden han i 2018 skiftede til Kolding. Og nu trapper Henrik Brodersen altså ned i KFUM.

- Sammen med de to andre i truppen, der har rundet de 30 år (Frank Hansen og Dennis Flinta), er det planen at Henrik skal hjælpe cheftræner Thomas Loft med udviklingen af vor store, unge trup, lyder det fra KFUM-lejren.

Til gengæld må klubben sige farvel til Johan Giehm, der skal i gang med at læse idræt.