Knivstikkersagen fra Sejs-Svejbæk: 16-årig dreng fængslet

Brian Holst 

En 16-årig dreng skal sidde fængslet frem til 26. august i sagen om grov vold på Ladepladsen i Sejs-Svejbæk

SEJS-SVEJBÆK Politiet har fængslet den femte formodede gerningsmand - en 16-årig dreng - i sagen om knivstikkeri og grov vold på Ladepladsen ved Sejs Snævringen.

Drengen blev anholdt i lufthavnen mandag, da han kom hjem fra en ferie med sine forældre.

Han er sigtet for at have været med til at begå grov vold mod to mænd på 23 og 24 år, som i forrige weekend - natten til søndag - efter en fest var gået til Ladepladsen for at bade med en pige. Herfra sendte pigen en besked til en veninde, der var til en anden fest. Fra festen kom de fem nu sigtede drenge på 14-16 år til Ladepladsen. Ifølge sigtelsen både sparkede og slog drengene de to mænd, ligesom mændene blev udsat for knivstik i henholdsvis låret og maveregionen.

Der er i alt fem sigtede i sagen. En 14-årig dreng er ikke fængslet, fordi han er under den kriminelle lavalder. Og i sidste uge blev tre drenge på 15-16 år varetægtsfængslet. Og i dag, tirsdag, blev den sidste af drenge varetægtsfængslet. Ligesom de øvrige, så nægter sig skyldig i sigtelserne.