Tidligere SIF-ikon forlænger i Hobro

Michael Helligsø 

Simon Jakobsen fortsætter trods nedrykningen fra Superligaen i Hobro IK

FODBOLD Det mangeårige klubikon i Silkeborg IF, Simon Jakobsen, kommer også i den kommende sæson til at stå over for sin tidligere klub.

Den 29-årige forsvarsspiller har forlænget sin aftale med superliganedrykkerne fra Hobro IK, der nu har papir på ham til sommeren 2022.

- Simon har på hans korte tid i klubben efterladt et godt aftryk, både i hans engagement i lokalområdet, men også på grønsværen. Simon har mødt op hver dag med gåpåmod og professionalisme og har været en gevinst i omklædningsrummet. Derfor er vi glade og stolte over at kunne forlænge aftalen med Simon, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Simon Jakobsen kom til Hobro i vinterpausen, og han føler sig godt hjemme i klubben.

- Da jeg kom til i vinterens transfervindue på en halvårlig kontrakt, fik både jeg og klubben mulighed for at se hinanden an. Det var fantastisk for mig at komme til Hobro IK, og det var dejligt nemt fra dag et.

- Jeg blev taget godt imod af alle i og omkring klubben, så jeg følte ret hurtigt at dette var et godt match. Derfor er jeg enormt glad for at have fået forlænget min kontrakt med to år, så jeg nu har mulighed for at arbejde mig endnu mere ind i klubben. Det er helt vildt fedt, siger Simon Jakobsen.

Han nåede at spille 223 førsteholdskampe for SIF inden sit skifte til Hobro.