BSH lukker 350 tilskuere ind til Knudsen-hyldest

Michael Helligsø 

Kun årskortholdere og sponsorer kan få fingre i billetter til kampen mod Flensburg-Handewitt

HåNDBOLD Det skulle have været det helt store tilløbsstykke, men afskedskampen for håndboldlegenden Michael V. Knudsen bliver kun for en begrænset skare.

Når Bjerringbro-Silkeborg tirsdag 25. august møder Flensburg-Handewitt, må der på grund af den nuværende sundshedssituation blot være 500 personer i hallen til kampen, og 350 af dem vil være tilskuere.

Derfor meddeler klubben fredag, at den sætter 350 billetter til salg, men de er forbeholdt årskortholdere og sponsorer.

- Vi tager udgangspunkt i, at vi må være 500 i Jysk Arena den 25. august. Billetter kan erhverves af årskortholdere og sponsorer efter først-til-mølle-princippet, fortæller Bjerringbro-Silkeborgs direktør Jesper Schou.

- Måtte vi fylde hallen, havde vi inviteret alle årskortholdere og sponsorer – men nu har vi valgt denne model med betaling og først-til-mølle, da der er et begrænset antal pladser, siger han.

Afskedskampen bliver også vist på TV2 Sport.

I Bjerringbro-Silkeborg afventer man nu udviklingen i forhold til covid-19 samt politikkernes beslutning omkring antallet af tilskuere til sportsbegivenheder.

- Vi har stor respekt for den sundhedsmæssige situation, men vi har i idrætten taget ansvar og handlet forsvarligt hele vejen igennem. I fodbolden har man vist, at man kan håndtere et øget antal tilskuere forsvarligt, og jeg tror på, at vi fuldt forsvarligt kan starte med 50 procent, siger Jesper Schou.