©PHOTOPQR/L'ALSACE/Jean Francois FREY - MULHOUSE LE 02 09 2008 - FUMER DU CANNABIS

Mange cannabisplanter og skunk i Virklund

VIRKLUND Politiet fik en pæn fangst af euforiserende stoffer, da en patrulje torsdag eftermiddag ransagede en bolig på Mørksøvej i Virklund. Det skete på baggrund af et tip om, at der kunne være stoffer på stedet.

Lokalpolitiet oplyser, at betjentene høstede 82 cannabisplanter. De fandt desuden 323 gram skunk og 725 gram pot.

En 66-årig beboer blev sigtet for at have de euforiserende stoffer med henblik på videresalg. Han forklarede, at sagerne var til eget brug.

Det var ligeledes et tip, der torsdag formiddag førte til, at politiet ransagede en bolig på Ringgårdsvej i Silkeborg. En 36-årig kvinde havde 22 ecstasypiller, som hun blev sigtet for at have. Kvinden erkendte, at pillerne var hendes.