Børnehus sender 45 børn i isolation

Kenneth Husum 

Også specialbørnehave kan være ramt

RESENBRO Silkeborg Kommune fik lørdag meddelelse om, at et barn i Resenbro Børnehus er testet positiv for coronavirus. 45 børn og 12 medarbejdere vurderes at kunne have været i nær kontakt med det smittede barn, og de er derfor lørdag blevet bedt om at isolere sig, og de må først vende tilbage til børnehuset, når der foreligger en negativ test for coronavirus. Alle medarbejdere er blevet testet og ti har fået svar med negativ test. To medarbejdere afventer fortsat svar på testen. Forældrene til børn i børnehuset er informeret.

Også Specielbørnehave Solsikken i Resenbro kan være ramt af corona.

Ud fra et forsigtighedsprincip har Silkeborg Kommune besluttet midlertidigt at lukke specialbørnehaven, da et barn har vist symptomer på smitte med coronavirus. 10 børn og 16 medarbejdere tilknyttet institutionen er ud fra et forsigtighedsprincip blevet bedt om at isolere sig og først vende tilbage, når der foreligger en negativ test for coronavirus. Forældre og medarbejdere er blevet informeret i løbet af søndagen.