Officielt: Silkeborg-Voel henter ny højreback

Michael Helligsø 

24-årige Julie Jensen tiltræder på en to-årig kontrakt

HåNDBOLD Silkeborg-Voel har løst en af de store udfordringer, der har præget optakten til den nye håndboldsæson.

Klubben har - som Midtjyllands Avis kunne fortælle mandag - skrevet kontrakt med 24-årige Julie Jensen, der skal erstatte langtidsskadede Helene Kindberg på pladsen som højre back.

Hun er hentet i naboklubben Herning-Ikast, der har sagt ja til et tilbud fra Voel om at slippe bagspilleren fri af kontrakten. Tidligere har hun optrådt for EH Aalborg.

- Det har været rigtig vigtigt for os at lukke det hul, der er opstået på højre back efter Helene Kindbergs skade, og vi er rigtig glade for, at vi nu igen kan råde over en venstrehåndet bagspiller i truppen, siger Voel-direktør Mikael Bak.

- Julie er en pige, vi har haft et godt øje til igennem flere år, og derfor er det også meget tilfredsstillende, at hun nu kan trække den grønne trøje over hovedet, siger han.

Cheftræner Jakob Andreasen er også glad for, at truppen får tilført en venstrehåndet bagspiller.

- Hun kan både dække op og spille back og er en høj spiller. Hun er en modsætning til Kindberg, der er gennembrudsspiller, mens Julie er skytte. Det er en spiller, der stadig har et stort potentiale, siger cheftræner Jakob Andreasen.

Julie Jensen tiltræder i Silkeborg-Voel onsdag og er derfor kun tilskuer, når klubben tirsdag aften indleder den nye sæson med en hjemmekamp mod netop Herning-Ikast.