Smittetal onsdag: Kun to er testet positive

SILKEBORG Fra tirsdag til onsdag er der registreret to nye smittetilfælde med coronavirus i Silkeborg Kommune.

Det viser de seneste tal fra Statens Serum Institut (SSI).

Set over syv dage er der registreret 25 tilfælde med coronavirus i kommunen. Det er samme tal som i går. Smittetallet per 100.000 indbyggere er således stadig 26,5. Silkeborg Kommune er dermed fortsat over bekymringsgrænsen, som er sat til 20.

Det er værd at bemærke, at antallet af smittede i Aarhus går den rigtige vej. Den seneste uge er tallet faldet dag for dag, og antallet af smittede er nu 29,5 per 100.000 indbyggere. Det har tidligere været oppe på omkring 100. Det betyder samtidig, at det nu er Rødovre, som er den værst ramte kommune i Danmark, når det gælder smittede per indbygger.

På landsplan er antallet af smittede faldet. Det seneste døgn er der således kun registreret 57 nye smittetilfælde. Antallet af indlæggelser falder med to til 19. Der er ingen nye dødsfald.