Melsungen bekræfter: Klar til brag mod BSH

Mathias Hove Andersen 

Ingen spiller i Melsungen er smittet med coronavirus, og den tyske klub er dermed klar til søndagens kamp mod Bjerringbro-Silkeborg i Jysk Arena

HÅNDBOLD Efter halvandet døgn med stor usikkerhed er der endelig kommet en afklaring. Bjerringbro-Silkeborg får søndag aften besøg af tyske Melsungen i den første af to kvalifikationskampe i European League.

Kampen blev ellers bragt i fare, da et medlem af Melsungen-staben blev testet positiv for coronavirus tidligere på ugen, og da vedkommende havde haft tæt forbindelse med spillerne Finn Lemke og Silvio Heinevetter blev Melsungen-duoen sendt i karantæne.

Efterfølgende har den tyske bundesligaklub afventet svar på nye tests af hele truppen, og fredag eftermiddag oplyser Melsungen på sin hjemmeside, at samtlige spillere testede negativ for Covid-19.

Det gælder også Finn Lemke og Silvio Heinevetter, men de rejser ikke med til Danmark, da reglerne foreskriver, at de fortsat skal være isoleret på trods af de negative coronatests.

- Eventyret kan begynde, lyder overskriften på Melsungens hjemmeside, hvor det samtidig oplyses, at holdet lander i Billund lørdag eftermiddag - et døgn inden den europæiske nøglekamp.

Der er kampstart i Jysk Arena søndag klokken 18.30, og Midtjyllands Avis opdaterer direkte fra kampen. Læs mere om opgøret og den uheldige optakt i lørdagens avis.