Første sejr: Målvogter og debutant strålede for Silkeborg-Voel

Michael Helligsø 

Silkeborg-Voel vandt med 26-21 over Randers HK efter et fornemt comeback

HåNDBOLD Silkeborg-Voel hentede tirsdag aften sæsonens første to point i kvindeligaen.

På hjemmebane i Jysk Arena blev det til en sejr på 26-21 over Randers HK, og dermed fik holdet på fornem vis rejst sig efter 16-målsnederlaget i premieren mod Herning-Ikast.

I begyndelsen af opgøret mod Randers HK lignede det ellers endnu en skuffelse for Silkeborg-Voel.

Det fungerede ikke i hverken forsvar eller angreb, og værterne kom hurtigt bagud 2-6.

Den norske målvogter Eli Marie Raasok kom straks på banen, og selv om hun med det samme bød ind med flere flotte redninger, havde Silkeborg-Voel det stadig svært.

Stillinger som 4-9 og 8-12 i Randers-favør indikerede en sikker udesejr, men Voel begyndte efterhånden at røre på sig - ikke mindst takket være Eli Marie Raasok i målet.

I den anden ende sørgede debutanten Julie Jensen for flere fine scoringer, mens indskiftede Anna Lillesø satte et par gode kontramål ind, og en stærk slutspurt af hjemmeholdet sørgede for den acceptable pausestilling 13-14.

Efter pausen kørte Silkeborg-Voel videre i samme spor.

Julie Jensen imponerede stort på højre back, og Jane Schumacher bød pludselig også ind med flere vigtige scoringer.

Med lidt over 20 minutter igen kom den første føring ved 18-17, og ni minutter før tid var forspringet udbygget til 24-19.

I slutfasen holdt Silkeborg-Voel dampen oppe, og dermed endte det med en forløsende sejr til det skadesplagede hold, der på lørdag skal i aktion igen på udebane mod Skanderborg.

Julie Jensen scorede hele otte gange i sin debut for klubben, mens rutinerede Jane Schumacher bidrog med seks mål mod sin tidligere klub.