Lars Ringgaard er gæsteudstiller på midsommerudstillingen, som åbner på lørdag og kan ses til 11. juni.

Ringgaard i Rosen

SILKEBORG Kunstneren Lars Ring-gaard udstiller i de kommende måneder i Galleri Rosen i Rosengårdscentret. Lars Ringgaard står bag talrige udsmykninger i Silkeborg og er lærer i billedkunst på Den Kreative Skole. Allerede som barn vidste han, at han ville være billedkunstner.

Interessen for kunst stammer tilbage fra forældrenes konditori i Silkeborg, som de åbnede, efter at de havde boet i Paris.

- Væggene var udsmykket med billeder af Degas, Manet og især Van Gogh og Gaugin. Det var den billedverden, jeg levede mig ind i som barn, og siden har jeg haft en ustoppelig trang til at lave billeder. Nogle af mine senere billeder kan ses på Rosengårdcentret, fortæller Lars Ringgaard.

Udstillingen åbner fredag og kan ses til 30. oktober.