Mattsson stjal billedet i sikker pokalsejr

Mathias Hove Andersen 

Magnus Mattsson scorede to gange, lavede en enkelt assist og brændte et straffespark, da SIF besejrede nordjysk serie 2-hold i pokalturneringen

FODBOLD Silkeborg IF levede op til favoritværdigheden i torsdagens pokalkamp mod St. Restrup IF fra serie 2, der måtte se sig slået med 0-5 på Frejlev Stadion cirka 10 kilometer sydvest for Aalborg.

1. divisionsholdet dominerede som ventet opgøret, og i det ottende minut åbnede Magnus Mattsson scoringen, da han blev spillet fri i feltet.

Otte minutter senere blev det 0-2, da Emil Holten brugte selvsamme Magnus Mattsson som bande og sikkert sendte bolden i nettet.

Et hav af afslutninger og et stort spilovertag kastede dog ikke flere scoringer af sig, hvorfor gæsterne måtte nøjes med en tomålsføring ved pausen.

I det 54. minut fik SIF en gylden mulighed for at øge til 0-3, da Magnus Mattsson blev tromlet ned af hjemmeholdets fremadstormende keeper. SIFs nummer 10 tog selv ansvaret, men Magnus Mattsson fik for meget luft under bolden og ramte overliggeren.

Den tilbagevendte offensivspiller, der har gjort comeback efter halvandet års skadespause i opstarten, tog dog revanche i det 69. minut, hvor han scorede til 0-3 med et fladt spark.

Fire minutter senere blev det 0-4, da indskiftede Alexander Lind kastede sig ind i et skarpt indlæg og headede kuglen i kassen. Den unge angriber blev dobbelt målscorer i det 81. minut, da han mødte en flad tværpasning i feltet og øgede til 0-5.

Det blev også kampens resultat, og Silkeborg IF er dermed sikkert videre i pokalturneringen.