BSH måtte slide for favoritsejr

Kim Simmelsgaard 

Favoritterne kan glæde sig over en sejr, men holdet havde alt for store problemer i mødet med Lemvig-Thyborøn, der var tæt på at få et point i kampen

HåNDBOLD Det blev til den forventede hjemmebanesejr til BSH, der vandt 28-27 hjemme over Lemvig-Thyborøn efter en smal pauseføring på 13-12 ved pausen.

At det i sidste ende blev spændende kan BSHerne takke sig selv for.

Forsvaret var ikke imponerende i de sidste 30 minutter, hvor holdet også misbrugte flere chancer for at afgøre kampen definitivt.

Og havde det ikke været for en velspillende Kasper Larsen i målet i anden halvleg kunne den smalle sejr let være endt med et skuffende nederlag.

Hjemmeholdet var i særklasse bedst i kampens indledning, hvor Sebastian Skube orkestrerede angrebene, og holdet bragte sig legende let på 4-1 efter syv minutters spil.

Måske for let, og da Skube måtte forlade banen på grund af lyskeproblemer, tog det hjemmeholdet syv minutter at få sat så meget skik på angrebsspillet med Mads Øris Nielsen i dirigentrollen, inden holdet fik reduceret til 5-6.

Frem mod pausen var det pænt parløb, men BSHerne skulle ikke slide så meget for målene som gæsterne, der syntes at løbe tør for ideer og kræfter ved halvlegens slutning, hvor træner Peter Bredsdorff-Larsen efter en time-out spillede syv mod seks.

Det gav en fløjchance til Aksel Horgen, der imidlertid misbrugte sit første frie skud i halvlegen, hvor han dog også misbrugte et straffekast.

Billedet fortsatte i anden halvleg, hvor BSHerne aldrig var bagud og ofte foran med to mål, uden det kunne knække gæsterne, der igen og igen nægtede at give op.

Heller ikke selv om de med rette i et par situationer kunne føle sig bortdømt af kampens dommere

At BSH vandt - i sidste ende - var dog på ingen måde uretfærdigt, men det er bekymrende, at holdet hjemme mod Lemvig-Thyborøn balancerede på randen af et pointtab og i værste fald nederlag.

Og så er det bekymrende, at Sebastian Skube blev holdt på bænken med sin lyskeskade i 53 minutter for uagtet, at Mads Ø. Nielsen gjorde det godt i første halvleg, er BSHernes angreb slet ikke på samme niveau, som når Skube spiller.