Coronastatus: Stadig styr på smitten i Silkeborg

SILKEBORG I løbet af weekenden er yderligere fem blevet konstateret smittet med coronavirus i Silkeborg Kommune.

Det viser de seneste tal fra Statens Serum Institut (SSI).

Set over de seneste syv dage har der været 15 positive test i Silkeborg. Det svarer til 16,0 pr. 100.000 indbyggere. Dermed holder Silkeborg sig fortsat under den såkaldte bekymringsgrænse på 20. Det har Silkeborg - med få undtagelser - nu gjort i over 14 dage. Dermed er tallene stadig positive set fra Silkeborg, mens tallene i en lang række andre kommuner - specielt i Københavns-området - har været stigende.

Også nabokommuner Skanderborg og Favrskov oplever få smittede. I Skanderborg Kommune har der således kun været to smittede i løbet af de seneste syv dage. I Favrskov er tallet otte.

På landsplan er yderligere 347 testet positive. Det er det højeste antal smittede siden 8. april. Dengang var der 408 smittede hen over et døgn. Det skal dog understreges, at der tilbage i april blev foretaget langt færre test.

Antallet af indlagte er i løbet af det seneste døgn steget med tre til 50.

Der har været to coronarelaterede dødsfald.