BSH så rødt i pokaldrama

Kim Simmelsgaard 

Tabte efter vildt drama i det sydfynske, hvor BSHerne halsede bagefter det meste af opgøret og indkasserede to røde kort

HåNDBOLD Som ventet var det en intens fight, da GOG slog BSH i semifinalen i Santander Cupen med 28-26 efter en føring på 14-13 ved pausen.

I det hektiske opgør så både Alexander Lynggaard og Nikolaj Øris Nielsen rødt efter tre gange to minutters udvisninger.

De sidste i slutfasen, hvilket var medvirkende til nederlaget.

At BSH måtte rejse skuffede hjem, kan de takke sig selv for - mulighederne for en finaleplads var der. Bedst illustreret da Mads Kjeldgaard, der ellers holdt BSH inde i kampen i anden halvleg, i fri position i sidste minut og en mand i undertal ved stillingen 27-26 brændte på GOGs stærke keeper Hallgrimsson.

Dét var han ikke enig om, for BSHerne havde store problemer med GOG-keeperen i et opgør, hvor BSH var foran efter fem minutters spilletid - og så igen, da der manglede fem minutter med 25-26.

Uden at kunne holde hjem til en finaleplads, da herrefighten i forsvaret kostede de nævnte røde kort til Nikolaj Øis og Lynggaard.

BSH havde også en overvægt af advarsler i første halvleg, men alligevel formåede BSHerne at holde snor i hjemmeholdet.

Kun Nikolaj Øris - og i halvlegens sidste minutter Mads Øris formåede at skyde igennem den gule mur og keeperen, som voldte især René Toft Hansen problemer.

Og i GOG-angrebet voldte tidligere landsholdsspiller Morten Olsen BSH-defensiven store problemer med sine finurlige skud. Ligesom den tidligere landsholdsstregspiller Allan Zachariasen virkede stærk.

Desværre holdt især Olsen standarden i anden halvleg, hvor BSH forsøgte med flere formationer og en målmandsbytte, uden det gav en finaleplads.

Gæsterne måtte klare sig uden svenske William Bogojevic, der sad ude med en forstuvning.