Pas-problemer stopper BSH profil

Kim Simmelsgaard 

Bjerringbro-Silkeborg må undvære to nøglespillere til onsdagens returkamp i European League ude mod CSKA Moskva.

Mads Ø. Nielsen, der spillede en afgørende rolle i sejren på 26-23 i den første kamp i European League mod CSKA Moskva, kommer ikke med i returkampen.

Han kunne ikke få udstedt visum efter besøg på den russiske ambassade mandag, fordi nummeret i hans pas ikke matchede nummeret i den russiske invitation.

Og så var det »njet« til et visum til Mads Øris Nielsen.

- Mit gamle pas udløb indenfor et halvt år, så jeg fik udstedt et nyt pas. Og da det nummer, der stod på invitationen fra Rusland, var nummeret fra det gamle pas, kunne jeg ikke få visum. Og systemet er så stift, at problemet ikke kunne løses. Det er dybt frustrerende, fortæller veteranen fra Bjerringbro-Silkeborg.

Heller ikke højrebacken Jakob Lassen er med på turen på grund af en kommende fødsel, og da William Bogojevic er tvivlsom, risikerer cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen kun at have en målmand og to udskiftningsspillere på bænken - begge stregspillere til returkampen.