SIF ophæver kontrakten med Moberg

Mathias Hove Andersen 

Silkeborg IF siger farvel til Vegard Moberg, som er rejst hjem til Norge

FODBOLD På transfervinduets sidste dag har Silkeborg IF taget afsked med 29-årige Vegard Moberg.

Den norske midtbanespiller blev aldrig en succes i SIF, men opnåede ikke desto mindre 15 kampe for klubben, hvor det blev til et enkelt mål.

Vegard Moberg kom til SIF i januar, hvor han blev hentet på en fri transfer i Bodø/Glimt, og kontrakten i Søhøjlandet stod først til at udløbe i sommeren 2022.

Silkeborg IF begrunder afskeden med personlige årsager, da nordmanden har haft langt til kæreste, familie og venner under coronapandemien og de dertilgørende rejserestriktioner.

- Det er ingen hemmelighed, at den sidste tid, hvor jeg ikke har kunnet få besøg af min kæreste, har været hård. Da klubben kom med et forslag om, at vi kunne ophæve kontrakten, sagde jeg ja tak. Hele usikkerheden omkring, hvornår det slutter med covid-19, gjorde betingelserne svære for mig, og jeg er glad for den løsning, der er fundet, siger Vegard Moberg.

Den norske midtbanespiller er nu på jagt efter en ny klub. Transfervinduet lukker ved midnat, men ellers har han stadig som kontraktfri spiller mulighed for at lave en aftale med en ny klub.

- Der bliver arbejdet på noget, så jeg håber, at der allerede er en afklaring i dag. Men nu må vi se, siger Vegard Moberg.

SIF-sportschef Jesper Stüker takker Vegard Moberg for indsatsen i klubben.

- Med den situation, der var opstået omkring corona, var det den bedste løsning for alle parter. Vi ønsker Vegard al mulig held og lykke på den videre færd, siger Jesper Stüker.