Gammel kending var ond ved svage BSH

Michael Helligsø 

En miserabel første halvleg kostede dyrt for Bjerringbro-Silkeborg, der brændte alt for meget på Sebastian Frandsen

HåNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg er kommet skidt i gang med hjemmekampene i denne sæson.

Tirsdag aften led klubben det andet nederlag i tre kampe i Jysk Arena, da opgøret mod TTH Holstebro skuffende blev tabt med 28-23.

Det resultat skyldtes ikke mindst gæsternes målmand Sebastian Frandsen, der storspillede på sin tidligere hjemmebane.

Alene i første halvleg reddede han 12 afslutninger fra BSH-spillerne, der brændte den ene store chance efter den anden og reelt tabte kampen i de første 30 minutter.

Samtidig fungerede defensiven slet ikke i første halvleg, og det betød, at hjemmeholdet kom bagud både 4-9 og 6-13.

Med tre minutter til pausen scorede Sebastian Skube med en vidunderlig underhånd til 8-15, men det var en af få opmuntringer i en meget skuffende første halvleg, der endte 10-17 i gæsternes favør.

Kort inde i anden halvleg blev det også 10-18, men anført af Sebastian Skube fik BSH pludselig fornyet håb med fire scoringer i træk.

Hjemmeholdet fik alvor tro på tingene, da René Toft Hansen kort viste fornem fight og scorede på en ripost, og så var der pludselig spænding i Jysk Arena.

Men den varede kort.

En anden tidligere BSH-spiller, Allan Damgaard, sørgede med tre mål midt i anden halvleg for at holde afstand til hjemmeholdet, der aldrig kom tættere på end minus tre.

Med 10 minutter tilbage fik gæsternes forsvarsprofil Jonas Porup ellers sin tredje udvisning og dermed rødt kort, men alligevel kom TTH-sejren aldrig i fare.

Halvandet minut før tid blev en sløj BSH-aften fuldendt, da Alexander Lynggaard fik et direkte rødt.

Opgøret endte 28-33 på en aften, hvor Sebastian Skube med syv mål blev sit holds topscorer og også velfortjent blev til kampens spiller.