Single retro microphone against colourful background with lights

Koncertforedrag med Danni Elmo

Them Musiker og Melodi Grand Prix-deltager Danni Elmo holder i aften kl. 19 et koncertfordrag på Toftebjerg - Them Bibliotek & Medborgerhus.

Det er en musikalsk beretning om et liv på kanten med ADHD. Danni Elmo har været anbragt på forskellige institutioner, da hans forældre opgav at have ham hos sig. Han har været udsat for psykisk omsorgssvigt og sexuelle overgreb, og han har haft forskellige former for misbrug. Han har med stor succes deltaget i Melodi Grand Prix og har levet som hjemløs i en vaskekælder.

I dag har han fået godt styr på sin tilværelse og har fundet et overskud til at fortælle sin historie og dermed måske hjælpe andre. Arrangementet er blevet til i samarbejde med Sind, Silkeborg og Bedre Psykiatri, Silkeborg.