Officielt: Kindberg forlænger med Silkeborg-Voel

Mathias Hove Andersen 

Landsholdsbobleren fortsætter i Silkeborg-Voel trods rygter om klubskifte til rival

HÅNDBOLD Tirsdag aften kan Silkeborg-Voel offentliggøre, at klubbens landsholdsaktuelle højreback, Helene Kindberg, har sat sin signatur på en toårig kontraktforlængelse.

For to uger siden forlød det ellers, at den knæskadede profil stod foran et skifte til rivalen Herning-Ikast, men nu har Helene Kindberg og Silkeborg-Voel forlænget samarbejdet frem til sommeren 2023.

- Vi er rigtig glade for, at Helene Kindberg har sat sin underskrift på en ny aftale med klubben. Det vidner om, at vi har ambitioner som klub, og at danske topspillere finder vores klub attraktiv.

- Næste opgave for os og Helene er, at hun skal komme godt tilbage ovenpå sin skade. Så vil hun forhåbentlig igen være en stor profil for os, og derved igen bringe sig selv i nærheden af landsholdet, lyder det fra Silkeborg-Voels direktør, Mikael Bak.

Bagspilleren, der i øjeblikket genoptræner efter en korsbåndsskade, som holder hende ude resten af sæsonen, udtrykker også glæde over forlængelsen.

- Jeg har haft nogle gode år i klubben, hvor jeg har været i en god udvikling, og jeg tror på, at den gode udvikling holdet og jeg har været i, kan fortsætte.

- Der er et fantastisk godt miljø i Silkeborg-Voel, som ikke mange kan hamle op med, hvilket også har været en væsentlig faktor for mit valg. Nu ser jeg frem til, at jeg kan få genoptrænet og komme tilbage på banen, siger Helene Kindberg.