Silkeborgenser efterlyses i hele EU for sexforbrydelser

Overgrebene skal være sket tilbage i perioden fra 1988 og frem til 1998

SILKEBORG Dansk politi er med på listen over lande, som i de kommende fire uger vil udbrede 18 efterlyste sexforbryderes kontrafejer på nettet, i håbet om at det vil føre til tip fra offentligheden, som kan munde ud i en pågribelse.

En af de efterlyste er fra Danmark. Det drejer sig om 63-årige Frank Sayed Mohammad Sadegh Heskjær fra Silkeborg, som er efterlyst for seksuelle overgreb mod to børn.

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser til Ritzau, at overgrebene skal være sket tilbage i perioden fra 1988 og frem til 1998. De to piger, som Frank Heskjær ifølge sigtelsen har krænket, er født i henholdsvis 1982 og 1988.

Overgrebene skal ifølge sigtelsen være foregået i Silkeborg, hvor Frank Heskjær tilbage i 1993 stiftede en virksomhed og indtrådte som direktør. Året efter udtrådte han.

Politiet modtog først en anmeldelse i sagen i 2004. Herefter blev Frank Heskjær efterlyst. Men politiet har ikke haft held til at finde frem til Heskjær, og i 2014 blev han efterlyst internationalt. Han er stadig forsvundet som dug for solen.

Ud over ham har Europol 17 andre mænd på deres liste, som enten er mistænkt eller dømt for at have begået seksuelle forbrydelser.

sn/ritzau